Hoe kan je een goede DJ?

Er is een goed en een slecht nieuws. Ik ben beginnen met het goede: iedereen kan een professionele Disc Jockey, maar duizend mensen misschien, die is zo hardnekkig om dit uit te trekken. Een aantal spectaculaire advies aan het beroep dat je kiest.

We tonen je de basics, en sipp-supp

We tonen je de basics, en sipp-supp

De eerste pogingen Mijn 1998. gebied ben ik begonnen met de muziek, een vriend of vriendin kreeg ik in het beroep. Met mij is gebeurd zoals het meestal is. We tonen je de basics, en sipp-supp, in twee weken wist ik al clomping zonder muziek samen te stellen. Vervolgens kreeg ik de OSZK-s test. Langzaam werd ze zulke plekken van vermaak, waarbij muziek moest worden. Ik ben een zeer teruggetrokken, stille persoon die ik was,

die het bedrijf in een woord aan u laten weten. Ik herinner me een partij in het begin. Ik was niet de bewoner, maar de man ging er vandoor met een vrouw, en hij vertelde me in de muziek. Dit is bij ongeveer tien uur geweest zou zijn. Vanaf het moment dat ik het allemaal gemengde ik de nacht, maar ik wilde de microfoon op minstens pop in en zeg hallo. In de ochtend, vier uur drinken, en als je het bijna uit van iets, als je zegt: hallo daar.

Langzaam begon ik te ontwikkelen, zowel muzikaal en verbaal. Hier zijn de betere partij, maar de alcohol op een bepaald niveau was altijd aanwezig. Om volledig te ontbinden mij. Een tijdje werkte het goed, maar ik voelde me voor een of andere reden het niet perfect is. Een beetje probeerde ik een andere aanpak om te kijken naar de diszkózás: wat de mensen nodig hebben, en waarom ga je naar een feestje? Wat te verwachten van de DJ? Als je vragen een partij waarbij jongeren betrokken, zou waarschijnlijk zeggen: niets, of misschien spelen de goede muziek.

Wat gebeurt er op een feestje?

Wat gebeurt er op een feestje?

Ik heb nooit zo was ik aan de partij. Elke keer dat ik ernaar verlangde om de huidige partij voor iedereen een onvergetelijk verblijf. Wat, in Hongarije, de algemene trend is, wat gebeurt er op een feestje? Het is heel simpel. De DJ duw de juiste soort van muziek – laten we zeggen – het is een mooie mix, en zelfs in de microfoon spreekt, maar mensen nog steeds kijken, maar mijn eigen bedrijf met bezig zijn. Goed, hier gaat alles! Als de sfeer is verantwoordelijk voor het u niet weet belang van mensen is van 100%, die vervolgens uiteenvallen van de partij, en wat je ook doet, ontbreken de bepaalde “onvergetelijk”.

Oh, en dat het bewustzijn van hoe het op te lossen? Helaas, er is geen recept. Dingen die je moet doen, wat iedereen geïnteresseerd is, iedereen zag hem. Hier is een snelle opmerking: het is niet genoeg om je aandacht te krijgen, moet je om het te houden totdat de partij is. We moeten knipperen om het publiek in elk moment.

Elke partij is anders, alles is nieuw voor je uitzoeken. Bijvoorbeeld: stil zijn, opzettelijk worden “dom”, dingen doen, dat is niet gebruikelijk, maar kijk uit! Je hebt om te winnen van het vertrouwen van de mensen, moet je om ze te laten luisteren naar uw elke beweging. Het is een grote verantwoordelijkheid die moeten met voorzichtigheid worden behandeld.
No Comments


You can leave the first : )Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *