Hoe maak je je eigen choreografie om populaire liedjes te dansmuziek

Als je je eigen choreografie wilt maken om de dansmuziek populaire nummers van je voorkeur te dansen, let dan op. Hier bied ik een stap-voor-stap handleiding aan, zodat je een danssequentie specifiek voor een actueel popnummer kunt uitvinden.De populairste popsongs hebben een ritme van 8 slagen. Wanneer u begint met het samenstellen van uw mini-choreografie, denkt u dat u bewegingscombinaties voor 8-tijdssegmenten zult maken.

Luister goed naar het dansmuziek nummer waarvoor je de choreografie wilt monteren. Identificeer het kompas en de accenten. Tel tot acht na de tel van de song en kijk goed waar elk segment van acht tellen eindigt. De huidige nummers van popmuziek volgen niet altijd een normale tel. Soms merk je dat de segmenten 6 keer of acht keer zijn. Volg je intuïtie en deel het lied in segmenten die je het gevoel geven dat je jezelf bent. Doe een YouTube-zoekopdracht van dansen dansmuziek die zijn gemaakt voor het nummer dat je hebt gekozen, inclusief de officiële video van de zanger. Bekijk eerst de video’s om ervan te genieten en inspiratie op te doen.Kijk goed naar de combinaties van bewegingen die in elk segment van het nummer worden gemaakt. Als er specifieke bewegingen of stappen zijn die je leuk vindt en waarvan je denkt dat je ze kunt doen, bestudeer ze dan en oefen ze. Probeer niet alles te dansmuziek imiteren wat je in de video’s ziet.Leer eenvoudig van video’s wat voor u het meest natuurlijk is.

Eerste reeks van dansmuziek acht keer

Nu ben je klaar of ben je klaar om je eigen choreografie te maken. Kies een eenvoudige danspas waarmee je lateraal in de ruimte kunt lopen om je choreografie te starten. Je kunt elk van de stappen kiezen die ik uitleg in Perfecte danspassen om te dansen in een disco.Neem die eerste stap na het ritme van het nummer. Kijk hoe lang elke stap duurt. Sommige stappen kunnen worden uitgevoerd in één keer van het kompas en andere stappen duren twee keer. Als dansmuziek je eenmaal weet hoe lang je de stap zet, neem het dan op in je choreografie zodat het vier beat-tijden duurt.Kies een tweede stap die in de ruimte naar voren of naar achteren beweegt. Herhaal dezelfde procedure als bij de vorige stap. Neem deze tweede stap in uw choreografie op, zodat deze vier beat-tijden in beslag neemt.Met deze eerste dansmuziek twee stappen heb je al de eerste acht keercombinatie voor je dans. Concentreer u nu op het maken van de reeks voor het tweede achtvoudige segment.

Tweede reeks van acht keer

In deze tweede reeks is het een goed idee om dansmuziek expressieve bewegingen toe te voegen die je de gelegenheid geven om verschillende nuances en gevoelens te communiceren. Je kunt ter plekke enkele heup- en schouderbewegingen uitvoeren en de reeks vervolgens sluiten met een sprong en een draai. U kunt bijvoorbeeld het volgende doen.
No Comments


You can leave the first : )Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *