Iedereen kan een disc-jockey? – DJ-k van de royalty ‘ s en het bondgenootschap in de greep

is vast in virtuele stekels (toetsenbord) om een onderwerp dat in dat de mp3 uiterlijk, omdat ze de pesterijen. En dat is nodig of niet van die bepalingen en vergelding, die de methusalach MAHASZ – waarvan de bevoegdheid en de geloofwaardigheid volgens velen ook betwist -de nationale dj-vereniging, en de mensenrechten organisaties hebben onlangs de VPOP, in samenwerking met de. Echt een schot in de dj met de smash?

Onze leeftijd held, de disc-jockey

Onze leeftijd held, de disc-jockey

De eerste dj-set van Martin Blok is gepleegd – en nu vragen we iedereen om vast te houden: in 1932-Charles Lindbergh ‘s zoon’ s verdwijning te vergeten een radio, die onder het vinyl op het mixen van muziek. De tussenliggende 76 jaar, veel van de transformatie, en de hoogtijdagen door de gebogen vorm van de schijf ronddraait manier. Elke stijl en elk cultiveren, is in veel opzichten de media en hun weergave. De huidige positie is niet langer pijnlijk om te negeren van het vinyl formule – in aanvulling op het perfecte geluid van de meeste van de zwarte schijven kunnen ze volledig terug. Tegenwoordig wordt de cd is de muziek van de meest populaire en meest voorkomende geluid tot actie, maar de laptop uit, in feite over een usb-stick of andere digitale gadgets van muziek blootstelling technische voorwaarden in de plaats. De hip-hop, waar de scratch – scrub -het is een essentieel onderdeel van de show, de stok van het vinyl dan, omdat – zelfs met de geschikte tools, de analoge naald schrobben van de stem kan niet worden met deze terug te geven, althans niet op een manier dat de “echte” effect. Dit, op zichzelf, een fundamentele perceptie van de integriteit van het verschil, en hoe veel meer!

De dj sociaal – motivatie overwegingen op basis van twee grote groepen kunnen worden verdeeld in: is een van de professionele lijn, zodat de professionals die dit doen voor een woon -, en meestal in disco ‘ s en andere clubs, niet een hoop geld voor het maken van muziek. Het bewijs dat degenen die niet willen, dan is dat niet van plan is om te leven, want het kwam naar beneden, naar de receptie, als de specifieke muziek processor vervelen pack ondersteunt elkaar na de gebruikelijke stukken. True, dit kunnen we niet zeker, omdat ik niet ver te gaan om een plaats die we zijn verkeerd op waar het kijkerspubliek te verlagen om bijna week na week, met dezelfde toon aangetroffen.

De andere kant van de ondergrondse, die de muziek van het artistieke en culturele benadering, of te zeggen dat met de “mensen” ze willen zeggen. De ondergrondse wereld is veel kleurrijker en gevarieerder dan een boek minder dan omvangrijke papieren in het overzicht kunt uw uitgangspunten. Zij vertelde me dat een hoop dat deze dagen in ons land woedt festival tijdperk helden dj front – bijna zonder uitzondering – de waarde schepper en een verpleegkundige van de ondergrondse, die een goed initiatief, of gratis te gaan spelen.

Er kan gesteld worden dat de harmonie heb ik zowel de kamp deel, er is geen open vijandigheid, de mode – en hits diszkósok echt leven, de mozgalmisták deel van de estse, en het openen van de ogen, die, door de manier waarop er is een grote behoefte aan deze dagen. Het is echter niet helder in de situatie van iedereen, want de muziek is van de prijzen van de hardware in de vorm onnodig duur en vooral moeilijk zekerheid te verkrijgen. En voor iets wat helemaal van de foto de nieuwe, een fortuin te moeten uitgeven.

Hieronder zijn een paar op een rij, presenteren we deze organisaties, die vandaag de dag in Hongarije kan invloed hebben op de lemezelőkre. De 1992-vereniging – voor de Hungaroton, de hongaarse uitgaven, het Niveau van de Ltd, de Neoton-Pro Ltd, Media release, Proton kus zövetkezet leden, en zelfs een paar “eigen persoon”, die tot leven worden gebracht -met het doel werd opgericht om de levering van haar leden het belang van de bescherming van taken, en dat verbonden is met het beroep samenhangende wetgeving in de maand maart van haar leden zorgen voor de concurrentie-neutrale, voeren de media zijn zonder toestemming van de prestaties en de verspreiding van vis-à-vis. De meeste van alle, te verzamelen en te verdelen, audio en andere juridische kosten worden onderworpen aan werken voordelen. De hond, ten minste één, en is hier begraven. Het kartel van de grondleggers omdat, zonder uitzondering, een naam die we vinden, wie zijn wij door het systeem is toegestaan en was voor goodfellas. Beboste Peter is waarschijnlijk ook de oprichter, maar de verandering van het regime in het jaar van overlijden.

Dit is alles wat ik wil benadrukken is dat dit team gewoon en alleen een binnenste cirkel geserveerd voor de één en een half decennium, is het voldoende als alleen de huidige verkoop-lijst, weet je meteen dat in een bepaalde periode, die gesplitst zijn recht door het midden van de duizenden kunstenaar geld. Wat is de juridische basis is betrokken, een lokale valuta met de rechter bedoelde gevallen: – wanneer de Heere band ‘Reiziger’ nummer van een oostenrijkse band, zette hij het als zijn eigen album, niets, maar ze deed niets, en op het ogenblik van de Heer al nationaal bekende band, moeten we aannemen dat de” kleine dingen” hoe istápolhatták.

Additief als de MAHASZ opening aan de zijkant afsluiten lid, zoals deze: “Het hele creatieve gemeenschap, het getroffen gebied industrieën gelijkmatig welkom op de intellectuele, artistieke producten setters van de rechten van de ernstig koper, de cultuur van de nationale economische bijdrage het belang van officiële actie.”

DJ Alliance – Disc jockey Vereniging

DJ Alliance - Disc jockey Vereniging

Nogmaals, een kartel. In 2002 vormden een vereniging waarvan de raison d ‘ être door veel mensen ondervraagd, zijn de reguliere leden zijn leven heet rechten, schijf -, industriële -, en media-professionals samen. Ik was al in vraag stellen, waarom de dj ‘ s een organisatie onder te verzamelen – maar hier kon de stichting van de gitaristen en andere instrumentale verenigingen, of het zelfs twijfelachtig dat ze dit is wat ze proberen op te bouwen. De leidende persoon op zich is interessant: [ Zsolt, een voormalige rocker, ministeriële scion naam omdat het leiderschap van de onderneming.

Hij is waarschijnlijk een uitstekende verbinding met het systeem, en dit kan een grote hulp zijn in een groot aantal dingen, maar doet dit niet. In plaats daarvan, voor de jaren duwde het idee dat iedere dj test moet doen, en moet blijk geven van technische vaardigheden, technische en muzikale kennis en de nieuwste geesteskind als een smaak en een zedelijke roeping. In het engels, alleen kon dj een diploma is het waarschijnlijk,

die graag muziek speelt niet al te verfijnde smaak rechter “professionele” grémium voor. Dit is de artistieke censuur, ze noemen het olvasatunkban. Dit alles met het argument te ondersteunen dat de jongeren moeten worden beschermd tegen alle soorten van slechte gedachten-distributeur artiesten. Plus, onlangs één van de board dj had af te zien van zijn post, want het is niet al te groot, maar genoeg obscene woorden herhaald één van de show, en dit niet onder zijn adem in. De dj test herhaaldelijk heeft afgeschaft, zoals de musicus, waarschijnlijk om de eenvoudige reden, omdat ze dachten dat de autoriteiten, die het publiek zou kunnen zijn volwassen genoeg om te beslissen wie en wat je wilt horen en te aanvaarden.
No Comments


You can leave the first : )Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *